Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos

Documentary, Nature, Controlled Environment, Studio, Creative, Man & Nature
   
The Gallery
Vis forrige
Tilbage til listevisning
Vis næste
Bearded Tit, Panurus biarmicus See more pictures of the species
 Skægmejse Panurus biarmicus
Data: Canon EOS 7D, 700mm - f/8.0, 1/1000sec, ISO400
Filesize unknown!
Captured
on 10/01-2011

Author: Anders Nielsen

Uploaded
10/02-2011
See more pictures by Anders Nielsen
Categori: Nature
Description:
Taget samme dag som mit tidligere skægmejse billeder. Jeg har før set billeder af fugle der klør sig bag øret, men aldrig af en skægmejse der gør det.

#1

Comment
10/02-2011
19:53 by
Deleted profile
Det er en fin positur eller hvad det nu hedder, men jeg synes ikke focus punktet er ret velvalgt.

Anders Nielsen
#2

Comment
10/02-2011
20:25 by
Anders Nielsen
Hej Bjarne.

Først og fremmest mange tak for din kommentar, men vil du have noget i mod at uddybe den? Fokus ligger en lille smule bag øjet i den plet, der er en lille smule mere lysegrå end resten af hovedet.

Mvh. Anders

#3

Comment
10/02-2011
22:24 by
Deleted profile
Hej Anders, ja det vil jeg gerne. Kommentaren var måske lidt for hurtigt for jeg fejlbedømt billedet til at fokuspunktet måtte lige omkring sivet forest i billedet. Det kan jeg godt se ikke passer, på den anden side synes jeg heller ikke der er skarphed nok omkring fuglens hovede.

Anders Nielsen
#4

Comment
10/02-2011
22:33 by
Anders Nielsen
Hvis jeg gætter rigtigt, er det fordi blinkhinden er for øjet - det giver øjet et lidt mere uldent indtryk. Det er svært at se på denne lille udgave af billedet, men det kan anes at den orange-gule øjenfarve er todelt - klar uden for blinkhinden til venstre i billedet og mere dæmpet over resten af øjet.

Det er bestemt ikke fordi, jeg vil afvise din kritik, men havde jeg selv set billedet som uskarpt eller med forkert fokus, havde jeg ikke uploadet det. Jeg er meget glad for, at du ikke blot siger flot billede, men reelt set siger når der er noget, du ikke synes er i orden. Nu forsøger jeg blot at finde årsagen, så jeg kan forbedre det næste gang jeg er ude med kameraet.

Mvh. Anders

JH
#5

Comment
10/02-2011
22:49 by
JH
Jeg er helt enig i din antagelse, Anders.

Det ser ud som om der er noget manglende skarphed på øjet, men det er fordi blinkhinden er ført hen over øjet, hvilket jo ofte ses når fugle klør sig på den måde her.
I øvrigt er det et fedt billede, men man kan alligevel ærgre sig lidt over den blinkhinde )

#6

Comment
10/02-2011
23:08 by
Deleted profile
Jeg er helt med på at du ikke ville oploade hvis du mente der var fejl på billedet. Blinkhinden kan være en forklaring omvendt, mangler jeg også detaljer omkring øje og næb i så fald. Er vi ude i noget crop ?

Anders Nielsen
#7

Comment
10/02-2011
23:27 by
Anders Nielsen
Jeg har beskåret det til knap 3400 pixel på længste led, men jeg tror ikke det er her årsagen skal findes. Fjerene under øjet har nogle flere detaljer end fjerene over øjet på originalen set i 100% forstørrelse, så om den kan have været ved at puste fjerene på hovedet op for derefter at lægge dem ned skal jeg ikke kunne sige, men det er den eneste forklaring jeg kan finde på dette, da bevægelsesuskarphed jo også ville have været udtalt under øjet.

Jeg takker i hvert fald for kommentarerne og til Henrik: En blinkhinde ærgrer jeg mig ikke over, for det kan jeg ikke gøre noget ved - det er fuglens skyld. Til gengæld kan jeg ærge mig over et uskarpt billede - for det er min skyld.

Mvh. Anders
To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2018 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker