Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos

Documentary, Nature, Controlled Environment, Studio, Creative, Man & Nature
   
The Gallery
Vis forrige
Tilbage til listevisning
Vis næste
Snowy Owl, Bubo scandiaca See more pictures of the species
 Sneugle Bubo scandiaca
Data: Canon 1D MarkIV, 500 mm - 6.3, 1/640 sec, ISO400
Filesize unknown!
Captured
on 01/27-2016
Ontario, Canada
Author: André Riis Ebbesen

Uploaded
03/23-2016
See more pictures by André Riis Ebbesen
Categori: Nature
Description:
Desværre skarpt og uden for megen støj, ved godt det ikke er særligt "nytænkende" sorry

Carl Ammitzbo
#1

Comment
03/23-2016
23:57 by
Carl Ammitzbo
Et aldeles glimrende billede, men en beskrivelse der får mig til at tænke på en fotograf med et stort mindreværd, der higer efter andres anerkendelse - og det har du absolut ingen grund til Andre. Dine billeder er som regel netop skarpe og uden for megen støj, men ikke nytænkende - og heller ikke særligt originale i mine øjne, men derfor kan de alligevel være særdeles seværdige. I stedet for at jagte dem, der prøver noget andet, så skulle du bruge din energi på måske at tage et trin op af stigen indenfor den genre, som du foretrækker. Se blot på billederne, som Tom Dyring eller Jim Cumming laver - i mine øjne er de fænomenale og du har vist, at du har styr på kameraindstillngerne, så åbn øjnene og stræb efter lignende billeder .

André Riis Ebbesen
#2

Comment
03/24-2016
10:53 by
André Riis Ebbesen
Hold da op, det var da noget af én bredside du fik fyret af Carl!!
Tror bestemt ikke jeg lider af mindreværd - snarere meget dårlig til at følge andres begejstring når noget bliver ophøjet til noget det ikke er - lidt ligesom i H. C. Andersen eventyr om "Kejserens ny klæder". Kunne du ikke uddybe, hvor jeg har "jagtet" andre her på NP vedrørende såkaldt "nytænkende" billeder. Har skrevet under ét billede: jeg var 100 % enig til én af de øvrige kommentarer og det var fedt han turde at mod strømmen. Hvis det er at jagte dem der prøver at lave noget andet så bliver det svært at ytre sin mening med mindre man klapper med som mange andre gør. De 2 fotografer du nævner kender jeg godt. Tom Dyring har jeg siddet i skjul sammen med i Spanien, han tager fremragende billeder - har desværre ikke de samme økonomiske ressourcer og tid til at rejse jorden rundt og tage billeder. Jim Cumming følger jeg på Flickr, meget begejstret for især hans sneugle billeder - men i min optik er det noget lettere at lave noget rigtigt godt når man har sneuglerne lige uden ens egen dør, hver eneste vinter og har erfaringer med dem gennem adskillige år - vi havde 4 dage og desværre kun sol på sneuglen en eftermiddag og de øvrige dage var lyset bestemt ikke optimalt
Carl Ammitzbo
#3

Comment
03/24-2016
19:47 by
Carl Ammitzbo
André - jeg finder det smagløst at ironisere over billeder, hvor fotografen har gjort ihærdige og seriøse anstrengelser for at skabe et seværdigt billede, selv om billedet er uskarpt og støjfyldt. Giv billedet noget kritik i stedet - skriv f.eks.:"Jeg kan ikke lide billedet, fordi ........".
Jeg finder samtidig din og Johnnys kommentar til Jørgen Dams fremragende billede af en stor tornskade uploadet d. 15/3 for patetisk. Stort set alle fotografer på NP sætter en ære i at lave skarpe billeder, hvilket også fremgår af de uploadede billeder. Jeres kommentarer lyder som om, at I er en lille håndfuld, der kæmper imod de meget dominerende bevidst uskarpe billeder. Det er meget få billeder, der uploades på NP, som er bevidst uskarpe, hvorfor din kommentar om at gå imod strømmen bliver helt uforståelig for mig. Det er tværtimod ofte Thomas Olsen, der tør gå imod strømmen, hvilket jeg synes, at han fortjener alt mulig ros for.
Ellers enig i dine betragtninger vedrørende fordelen af lokalkendskab .

André Riis Ebbesen
#4

Comment
03/25-2016
16:30 by
André Riis Ebbesen
Carl, min beskrivelse eller ironi som du kalder den ved ovenstående billede tekst er overhovedet ikke adresseret til Thomas Olsen´s billeder men til én der mener - det er alle os andre der er galt på den??? Min kommentar under Jørgen´s Dam flotte tornskade billede fra d. 15/3 (vil ikke redegøre for Johnny´s) kan du da sikkert godt kalde patetisk - men så er der rigtig mange patetiske kommentarer her på NP f.eks: endnu kedelig på fugl på en pind, gider ikke at se flere aftenfalke, jeg er dødtræt af ugler, der er alt for mange fuglebiller osv. Når én eller flere højt profilerede fotografer vender til ét billede er der en tendens til "lemming effekt" også selvom billedet slet ikke fortjener det - derfor min kommentar om at gå mod strømmen. Forsat god påske

Carl Ammitzbo
#5

Comment
03/25-2016
20:09 by
Carl Ammitzbo
"Lemminge-effekt" er sjældent et gode, så langt er vi enige André, men det drejer sig i øvrigt slet ikke om at nå frem til en fælles enighed, når det gælder billedkritik. Total enighed skaber sjældent den store udvikling, så jeg synes, at det er forfriskende med noget uenighed i ny og næ .
Du må også ha' en go' påske med et forhåbentligt godt udbytte af foto-anstrengelserne .
To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2020 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker