Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos

Documentary, Nature, Controlled Environment, Studio, Creative, Man & Nature
   
The Gallery
Vis forrige
Tilbage til listevisning
Vis næste
Dunlin, Calidris alpina See more pictures of the species
 Almindelig Ryle Calidris alpina
Data: Canon EOS 7D Mark II, 400mm - f/7.1, 1/1250sec, ISO160
Filesize unknown!

Extras
1. xtra upload
2. xtra upload
3. xtra upload

Captured
on 08/06-2017
Gilleleje
Author: Steen Viggo Jørgensen
www.flickr.com/photos/147827339@N03
Uploaded
08/12-2017
See more pictures by Steen Viggo Jørgensen
Categori: Documentary
Description:
Lille serie af den fouragerende ryle.

Mads Syndergaard
#1

Comment
08/12-2017
23:19 by
Mads Syndergaard
Dejligt lys, og lidt action

Carl Ammitzbo
#2

Comment
08/13-2017
10:22 by
Carl Ammitzbo
Fine, fine billeder .

Anders Nielsen
#3

Comment
08/13-2017
15:30 by
Anders Nielsen
Hovedbilledet er rigtigt godt med god positur, fin handling og flot komposition. De andre billeder er også ok, men de er ikke på højde med hovedbilledet, og de tilføjer ikke rigtigt yderligere til historien. Efter min mening ville det have været en bedre formidling af rylens fouragering kun at uploade hovedbilledet.

Mvh. Anders

Christian Kelsen
#4

Comment
08/13-2017
18:48 by
Christian Kelsen
Hej Steen, flot serie taget med dit søndags grej

Kent Mossin
#5

Comment
08/14-2017
19:44 by
Kent Mossin
Enig med Anders.. HB står også skarpest..

Steen Viggo Jørgensen
#6

Comment
08/15-2017
08:04 by
Steen Viggo Jørgensen
Tak for kommentarerne.
#3: Det er ikke min mening at fortælle en historie, når jeg uploader disse, men blot vise fuglen i forskellige situationer. I øvrigt kan man se fødeemnet på 1.xtra og fuglens evne til at bruge næbspidsen på 3. xtra, så det er vel også en formidling af fourageringen. Jeg bryder som mange andre nok "reglerne" for xtra uploads ved at vise flere billeder, men det gør vel siden mere interessant

Anders Nielsen
#7

Comment
08/15-2017
11:50 by
Anders Nielsen
Det kan godt være jeg har udtrykt mig uklart når jeg har brugt ordet historie. Det jeg mener er, at et billede ikke kan undgå at fortælle en historie - det er ikke nødvendigvis en stor forkromet historie, der skal tolkes i den ene eller anden retning. I dette billede/denne serie er historien som jeg ser det ret ligefrem: En ryle er i gang med at fouragere - hverken mere eller mindre.

Jeg har intet imod at der bliver uploadet en serie. I nogle tilfælde er en serie bedre til at vise situationen - i andre tilfælde har det højere kvalitet blot at vise et enkelt billede. Når jeg ser serien af rylen som helhed tænker jeg, at det er en fin serie, som har nogle skønhedsfejl - eksempelvis er der helt sorte "døde øjne" på X1 og X3, og hovedvinklen på fuglen er på disse billeder eller ikke så god. Ligeledes er X2 et fint billede, men der er lidt overvægt i venstre side af billedet fordi både ryle og tang er i denne side og der ikke er noget til at balancere disse i højre side. Til gengæld har du et hovedbillede, der ikke har nogle af de skønhedsfejl og som viser det samme i et enkelt billede som de tre ekstrabilleder viser tilsammen. Af denne grund mener jeg det ville have talt til din fordel udelukkende at vise hovedbilledet. Hvis du kun havde vist hovedbilledet ville jeg have tænkt "hold da op et fedt billede, der er tæt på at være perfekt" i stedet for som det er nu, hvor jeg tænker - "det er en ok serie, med nogle små skønhedsfejl".

Det står dig naturligvis frit for at være uenig i kritikken - det er holdninger og ikke fakta der diskuteres - og det er ikke ment som andet end velmente råd fra en medfotograf (og det er vel det Naturephotos er til for).

Mvh. Anders

Steen Viggo Jørgensen
#8

Comment
08/15-2017
17:25 by
Steen Viggo Jørgensen
Hej Anders.
Når jeg uploader billederne, er du naturligvis i din fulde ret til at kommentere både med ros og ris. Det er, som du skriver bl.a, hvad NP er til for. Jeg er ikke enig i alt, og jeg syntes, du har meget kritiske briller på denne gang. Serien er ikke på nogen måde unik eller topklasse, og der er ting, der kunne være bedre, men den er alligevel seværdig, syntes jeg. Bl.a er rylen stadig i en meget smuk sommerdragt.
I øvrigt tror jeg det skyldes min begejstring for fuglene, at jeg er tilbøjelig til at vise flere billeder.
Mvh. Steen
To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2018 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker