Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos

Documentary, Nature, Controlled Environment, Studio, Creative, Man & Nature
   
The Gallery
Vis forrige
Tilbage til listevisning
Vis næste
Grey seal, Halichoerus grypus See more pictures of the species
 Gråsæl Halichoerus grypus
Data: Canon EOS 7D, 500mm - f/5.6, 1/2000sec, ISO320
Filesize unknown!
Captured
on 01/19-2011
Düne
Author: Anders Nielsen

Uploaded
01/23-2011
See more pictures by Anders Nielsen
Categori: Nature
Description:
Jeg kan godt lide posituren sælungen har i dette billede, men jeg ærgrer mig utroligt meget over, at en lille del af moderen kom med yderst til højre i billedet. Jeg forsøgte at placere mig så jeg fik så meget medlys som muligt uden at få moderen med, men sælungen gav et lille ryk, da den indtog posituren, og så fik jeg moderen med alligevel.

Det ændrer dog ikke ved, at jeg stadigvæk er utroligt glad for billedet og synes, det har mange kvaliteter (ellers blev det ikke vist her).

#1

Comment
01/23-2011
22:28 by
Deleted profile
"Content aware fill", Anders. Et af de voldsommeste ukvemsord jeg kan slippe af sted med her, men jeg ville ikke betænke mig et øjeblik. Med andre ord, klon ungen hen over moderen, hvis det betyder meget for dig. Personlig synes jeg ikke, at det generer voldsomt. Jeg er mere usikker på det udviskede felt i forgrunden.
Intet af dette kan dog fratage billedet dets fremragende kvaliteter. Du har ramt plet med fokus og dof, og du formidler virkelig et betagende lille dyr, som med de øjne må kunne vække moderfølelsen i Lex Luthor selv.

Anders Nielsen
#2

Comment
01/23-2011
22:35 by
Anders Nielsen
Mange tak for kommentaren. Jeg kloner aldrig i mine billeder - heller ikke selv om jeg nogle gange kunne fristes som i dette tilfælde. Jeg kan godt give dig ret i, at det uskarpe i bunden måske burde være skåret væk - det vil jeg lige tænke over. Tak for kritikken.

Mvh. Anders

Keld Sørensen
#3

Comment
01/23-2011
23:46 by
Keld Sørensen
hej Anders
sødt som den ligger og kikker på dig
synes det er en mindre detalje med det lille stykke sæl t.h.
det uskarpe i bunden kunne måske dæmpes med en forsigtig gang burn tool, max 10 %


#4

Comment
01/24-2011
09:03 by
Deleted profile
Anders, jeg sagde heller ikke, at det let slørede område burde skæres væk. Stykket har en funktion, så Kelds forslag bør prøves.
Og med hensyn til kloning og manipulation, som efterkopiering jo også er, så foregår den jo, manipulationen, allerede fra det tidspunkt, hvor du påvirker perspektivet ved at bringe dig i position. Når det ikke lykkedes at vinkle den helt, så er kloning en god hjælper i dette tilfælde. Når det drejer sig om så små ting, er det dumt at fornægte gode redigeringsmuligheder. Du ændrer jo intet ved artsspecifikke forhold. En del af kunsten er at holde sin masterudgave tæt ind til kroppen - og munden lukket, men det har jeg ikke sagt ;O)

Anders Nielsen
#5

Comment
01/25-2011
23:19 by
Anders Nielsen
Mange tak for kommentarerne.

Keld: Jeg skal forsøge at give det uskarpe i bunden lidt burntool og se om det hjælper.

Eigil: Her er jeg helt uenig med dig, men det er jo op til en selv, hvor man trækker grænsen mellem billedbehandling og manipulation af egne billeder, og efter min mening er kloning en manipulation, som jeg ikke har lyst til at give mine billeder.

Mvh. Anders
To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2021 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker