Warning: Undefined variable $resultat_array in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/db/mysql-funktioner_PHP72.php on line 34
Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Kim Aaen Kim Aaen Warning: Undefined array key 3 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 182 Warning: Undefined array key 4 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 183 Warning: Undefined array key 5 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 184
has been using NaturePhotos since 07/05-2010
See all 17 images by Kim Aaen
Kim Aaen has written 14 comments to others users images,
and have chosen 23 images as favorites.
URL: http://www.NatureEyes.dk
 

AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash here.

My favorite equipment: Canon
My favorite subjects: Mine motiver spænder bredt. Fugle har i lang tid været det foretrukne, men jeg fotograferer alt fra landskaber til makro.
My favorite location: Der er mange fede steder, i øjeblikket udforsker jeg området omkring Ry i Søhøjlandet, når der er tid.

Jeg er født i 1976 og har fotograferet siden starten af 90'erne. Naturfotograferingen tog for alvor overhånd i løbet af biologistudiet. I løbet af studieårene startede en gruppe medstuderende og jeg billedbureauet NatureEyes, som jeg stadig er medejer af.

Jeg fotograferer principielt alt i naturen, men brænder mest for fuglene. Udstyret blev i 2004 skiftet fra analogt Nikon til digitalt Canon. Jeg er bosiddende i Århus og arbejder til daglig som biolog ved et rådgivende ingeniørfirma.
 
 


To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2023 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker