Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos

Kim Søvæld Kim Søvæld
has been using NaturePhotos since 11/30-2012
See both images by Kim Søvæld
Kim Søvæld has written 3 comments to others users images,
and have chosen 5 images as favorites.
 
 
Jeg har været medlem af Dansk Ornitologisk Forening siden den 1. januar 1975, og det har været en fornøjelse, at se hvordan foreningen har udviklet sig igennem årene.

I begyndelsen af mit medlemskab i DOF var jeg meget aktiv! Jeg var deltager ved samtlige møder og ture i felten. Jeg var også engageret i frivilligt arbejde i forenin¬gens lokaler som lå i en lille lejlighed på Fælledvej på Nørrebro. Der var en helt unik stemning til møderne og på turene dengang. Mange af de ældre medlemmer, foredragsholdere og turledere var fra den gamle skole. Der var mange unikke personligheder imellem!

I et par år ringmærkede jeg fugle i Kongelunden på Amager. En meget spændende tid med mange gode oplevelser.

En del rejser med det formål at studere fugle, er det da også blevet til. Ud over rejser i flere Europæiske lande og Nordafrika, så er det især lande i fjernøsten som har trukket. Nepal, Indien, Malaysia og Thailand.

Jeg holder mest af at studere de almindelige fugles adfærd og trivsel i hverdagen, men gode trækdage og invasionsfugle har også min store interesse. Twitching er ikke noget som jeg går særlig meget op i! I dag er jeg "Hyggeornitolog" og har et meget afslappet forhold til min hobby!

I de senere år har jeg fået en større interesse for blandt andet dag og natsommerfugle med mere. Ja, med digitalt spejlreflekskamera og makroobjektiv, så åbner der sig en hel ny verden som skal udforskes! Jeg er bare "Bidt" af naturen!

 
 


To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2020 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker