Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Debate the site

Favoritvalg-funktionen; skal vi prøve at gentænke?

12/28-2017 at 09:46

Mads Syndergaard Mads Syndergaard writes::  Hej alle,

Efterhånden som vi er blevet færre, og mere kræsne, er der meget langt imellem klik på F-knappen - det seneste billede der er rykket ind i Galleri X stammer vist fra sommeren 2017. Det kan vi bl.a. gøre noget ved hvis vi bliver lidt mere gavmilde med udmærkelserne - der er stadig billeder der fortjener det, ikke mindst fra dengang vi var flere daglige brugere.
Jeg fandt en funktion hvor man kan se hvilke billeder man selv har givet et F i tidens løb, og der kunne man også se hvor mange andre der havde gjort det samme. Nu er det som sagt de billeder som jeg selv har syntes godt om undervejs, så det er måske ikke så overraskende at jeg blev helt stødt på manchetterne over hvor få andre der havde givet billederne udmærkelser - men det gjorde jeg altså! Prøv det gerne selv, og se hvor karrige "vi" er med F'erne - det er ikke altid fair!
Når man sådan sidder og klikker rundt mellem guldkornene her på siden bliver man endnu engang mindet om hvor fin en hobby vi har, og man får lyst til at tage ud og lave endnu flere, endnu bedre billeder, som man så kan uploade herinde og vise frem for cybervennerne. Det skulle I gøre - Facebook kan noget, men det kan ingenting i sammenligning med en velfungerende Naturephotos.dk til lige netop det som vi synes om!
Venlige julehilsner og godt nytår,

Mads S
Author: Mads Syndergaard

Mads Syndergaard
#1

Commented 12/28-2017 at 09:48 by Mads Syndergaard

Der skal svares før denne dukker op på forsiden - og den var ikke nem at finde uden... Så det bliver der her,


Kent Mossin
#2

Commented 12/28-2017 at 19:29 by Kent Mossin

Helt enig i din holdning Mads..
Og ja vi er desværre blevet få aktive, men dog er der stadig en god portion medlemmer som vi måske kan aktivere mere...


Jan Fischer Rasmussen
#3

Commented 01/09-2018 at 10:43 by Jan Fischer Rasmussen

Den funktion, har jeg ikke fundet


Mads Syndergaard
#4

Commented 01/09-2018 at 13:13 by Mads Syndergaard

Hej Jan, ind i Jan Fischer Rasmussens side, i den drop-down box der er længst til venstre (default er "Mine billeder og profil") vælger du "Mine favoritbilleder", så får du alle de billeder du har givet en tommel i tidens løb, og kan også se hvor mange andre der har været enige med dig. Det er ret sjovt.


Frank Joe
#5

Commented 01/28-2018 at 21:11 by Frank Joe

Den funktion havde jeg helt glemt var lavet
Men du har ret at den er ret sjov at skimme igennem.
Det jeg specielt ligger mærke til, er at dem jeg har givet et klik ingen eller ganske få er enig med mig i - undtagen hvis det er billeder af fugle.
Det siger noget om interessen hos hovedparten af vores brugere, og det har gjort at min egen brug af siden efterhånden er ret begrænset.


Mads Syndergaard
#6

Commented 01/29-2018 at 10:56 by Mads Syndergaard

Hey Frank Joe,
Men så må du jo ud og "sælge" siden til andre af "dine egne". Jeg kan sagtens se at der er en overvægt af fuglefolk herinde, men det er jo ikke fordi vi ikke vil se på andet - der er bare ikke så meget andet at se på. Jeg forestiller mig at flere landskabs- og sommerfuglefolk også vil klikke mere på landskabs- og sommerfugleskud, og så kan der rettes op på "uretfærdighederne".

Hvis ikke vi gør noget sker der i hvert fald ikke nogetYou must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2019 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker