Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Buy & Sell

fugle fotokursus

02/25-2012 at 21:41

Keld Sørensen Keld Sørensen writes::  Kursus i fuglefotografering med fuglefotograferne Keld Sørensen og Anders Nielsen.

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder endnu en gang et endagsfotokursus i fuglefotografering i Værnengene, fredag d. 27. april, lørdag d. 28. april, fredag d. 4. maj samt lørdag d. 5. maj. Vi begynder kl. 13.00 og fortsætter til solnedgang.
Kurset er bygget op, så teori og praksis bliver kombineret, da vi tror på, at dette giver det absolut største udbytte for deltagerne. Vi vil gennemgå en række teknikker der vil hjælpe dig med at få flottere fuglefotos.
I begyndelsen af kurset vil fokus primært være på eksponeringsteknikker og skarphedsteknikker, der er essentielle for at opnå veleksponerede og knivskarpe fotos. Herefter vil vi fokusere på komposition samt teknikker til at komme tæt på fuglene. Ved afslutningen af kurset vil du have lært, hvordan disse teknikker gør dig i stand til at tage fremragende fuglefotos.
Oversigt over dagens forløb:
Vi mødes kl. 13.00, hvor du vil få et overblik over dagens forløb.
Vi begynder med at gennemgå teorien bag skarpheds- og eksponeringsteknikker, hvorefter vi vil hjælpe hver enkelt deltager med at indstille kameraet, så det er indstillet optimalt til denne type fotografering. Der er hele tiden mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Når alle har fået en god grundforståelse af denne teori vil vi omsætte teorien til praksis ved at fotografere fuglene i Værnengene.
Den første praktiske del af kurset vil foregå i bil sammen med enten Keld eller Anders, da denne benyttes som skjul for at komme helt tæt på fuglene. Igennem hele det praktiske forløb, vil du løbende få gode råd til at omsætte teorien til praksis. Dette betyder også, at den gennemgåede teori vil blive repeteret ind til den sidder på rygraden.
Sidst på eftermiddagen vil der være en lille pause, hvor vi får en sandwich og en sodavand til at styrke os på. Når vi har spist færdigt vil vi gennemgå kompositionsregler, diskutere hvordan en fugl sidder flot i billedet og komme med gode råd til at opnå en ideel optagevinkel. Ligeledes vil vi se på de billeder deltagerne har taget i løbet af den første praktiske del af kurset og komme med god konstruktiv kritik til disse.
Vi afslutter med endnu en praktisk del, hvor al den teori der er blevet gennemgået i løbet af dagen omsættes til praksis.
Inden for fuglefotograferingen kan der aldrig gives garantier, men vi forventer, at du som minimum vil komme hjem med billeder af Stor Kobbersneppe, Rødben, Engpiber og Gul Vipstjert. Andre arter der kan tænkes at komme på kortet inkluderer: Skestork, Sanglærke, Skeand, Brushane, Tornirisk, forskellige rovfugle og mindre vadefugle.
Der er en deltagerbegrænsning på 6 personer pr. kursusdato, da der højest kan være 3 deltagere pr. bil, når alle skal have adgang til et vindue. Kurset vil kun blive afholdt, hvis der er mindst 2 deltagere samme dato.
Vi anbefaler, at du bruger et objektiv med en brændvidde på mindst 300mm. Hvis ikke du har en tele, vil vi gerne være behjælpelige med at henvise til udlejere af fotoudstyr.
Prisen for kurset er 1500 kr. inkl. moms.
Tilmelding foregår ved henvendelse til keld@fotokeld.dk eller andersnielsen1@gmail.com
Konto nr. er reg: 9326 konto nr: 0005272017 og når vi har registreret din betaling er du tilmeldt kurset.
Vi tager forbehold for, at kurset kan blive aflyst i tilfælde af meget dårligt vejr, sygdom eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af en aflysning vil det indbetalte beløb naturligvis refunderes.
Author: Keld Sørensen

Anders Nielsen
#1

Commented 02/27-2012 at 10:47 by Anders Nielsen

Der kan ses flere billeder fra Værnengene på http://fotokeld.dk/fotoku...


Keld Sørensen
#2

Commented 04/12-2012 at 10:37 by Keld Sørensen

stadig ledige pladser på kursuset
vi var på værnet og lave en "føler i sidste uge og fuglene er begyndt at komme


Author: Keld SørensenYou must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2022 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker