Warning: Undefined variable $resultat_array in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/db/mysql-funktioner_PHP72.php on line 34
Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   Buy & Sell

Sigma 150-500mm f5.6-6.3 OS USM til Canon SOLGT

09/10-2012 at 13:12

Mads Syndergaard Mads Syndergaard writes::  Jeg har købt en Canon prime til at erstatte ovenstående, som ellers har givet mig mange gode stunder og dertil en del "keepers".
Hvis jeg skal benytte lejligheden til at "anmelde" objektivet her, så er især OS (IS i Canonspeak) i absolut særklasse, jeg har fået gode billeder med hjem ved lukkertider omkring 1/50s, håndholdt ved fuld brændvidde, det er ret imponerende. AF fungerer perfekt på mit 7D.
Som man måske vil vide er skarpheden ikke på højde med en Canon prime, men det er prisen heller ikke! Det gør objektivet til det perfekte valg til nybegynderen indenfor lange brændvidder. Jeg skyder næsten kun ved f8 eller derover, det giver de skarpeste billeder.
Alle mine (ret få) billeder her på sitet er indtil videre skudt med Sigma'en, så det er let at danne sig en fornemmelse af dens præstationer.
Jeg forestiller mig at jeg skal ha' 4500,- for den - ét år gammel, købt fra ny.

Der medfølger original indpakning og taske,
Author: Mads Syndergaard
Warning: Undefined variable $resultat_array in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/db/mysql-funktioner_PHP72.php on line 34


You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2023 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker