Warning: Undefined variable $resultat_array in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/db/mysql-funktioner_PHP72.php on line 34
Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Ole Andersen Ole Andersen Warning: Undefined array key 3 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 182 Warning: Undefined array key 4 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 183 Warning: Undefined array key 5 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 184
has been using NaturePhotos since 02/10-2010
See all 634 images by Ole Andersen
Ole Andersen has written 137 comments to others users images,
and have chosen 1 images as favorites.
URL:
 

AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash here.

My favorite equipment: EOS 7 D, 10-22 mm, 17-55 mm, 70-200 mm, macro 60 mm, macro 100 mm, 300 mm, ex 1.4, monopod og tripoder
My favorite subjects: Naturens værksted, ofte macrofilt betragtet, men også superprimatens adfærd
My favorite location: Egen have og lokal skov, men også gerne fjernere biotoper, allerhelst smålandske arbejdshophold

Årgang 1949.
Har brugt kamera siden 1962, spejlrefleks siden 1966, uddannet i fotobranchen 1967-70 og har betragtet mig som en slags fotograf siden dengang. En større bevidsthed om de fotografiske genrer opstod under et par ophold i New York, 1973 og 1975. Flere senere besøg, senest august 2014.
Digital fotografering fra omkring 2004, men anvender stadig nogle af mine 50.000 dias til foredrag.
Efter udstået butikstid og en måned som udlært fotohandler tøffede jeg efteråret 1970 i selskab med to andre relativt uskyldige unge i en udrangeret Citröen 2 CV fra Borup på Midtsjælland til Jerusalem i Mellemøsten og har siden undgået fast arbejde, hvilket har gjort mig fattig på monetære hjælpemidler og rig på oplevelser.
Jeg har altid formidlet, og emnerne har i høj grad været rejser og natur, men jeg er ikke absolut naturfotograf. Jeg dyrker det brede naturbegreb, skildrer også superprimatens adfærd. Produktionen afslører dog en udpræget macrofil tendens. F.eks. skrev jeg allerede i 1970erne om nærfotograferings-teknikken i det dengang så udbredte hobby-magasin "Foto og Smalfilm", bl.a. om at fotografere sommerfugle i flugt, en metode som den digitale teknik jo har gjort til hverdagskost blandt naturfotografer.
Forfatter med fem bogtitler og mange artikler, fotograf med egne kunder og arkivfoto hos først Biofoto og nu Scanpix.
Som foredragsholder har jeg optrådt rundt i landet ca. 400 gange med et ret bredt spekter af emner, dog mest Småland & Öland, Australien med Tasmanien, Costa Rica. Enkelte udstillinger og et job som gæstelærer på en højskole er det også blevet til.
Generelt bruger jeg ikke megen tid på at kommentere andre fotografers ytringer, men har dog været anvendt som dommer nogle få gange, bl.a. i den legendariske "The Golden".
Har 2009-10 gennemført et gearskifte i tilværelsen, bl.a. nedlagt hjemmesiden og nedtonet foredragene og forberedt mig til længere smålandske ophold og er ved at omstille aktiviteterne til primært at omfatte et par hovedopgaver, som skønnes at være realiseret i 2014: "Jan i danmarkshistorien" er let tilgængelig historie-formidling om perioden 1942-64. "Ved et hus i Småland" er et con amore multiprojekt, primært essays i tekst og billeder om stort og småt i og ved mit smålandske hus, som siden 1973 har været en ofte benyttet base i et liv med kamera og notesblok tæt på kroppen.
Jeg er bl.a. også hobby-boghandler og gør meget ud af kategorierne natur og rejser! "AKF-07" er "Andersens Kulturelle Formidling af 2007". Få en bogliste!
Også klummeskriver i "125:an" - et svensk lokalmagasin.
Jeg opretter fortsat små hold i macrofoto med base i Småland. Sæson 2014 indledtes med et fem ugers ophold i Bolivia og en efterfølgende rejse til Sri Lanka. Sommeren er helliget Småland.
 
 


To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2023 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker