Warning: Undefined variable $resultat_array in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/db/mysql-funktioner_PHP72.php on line 34
Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Lars Dahl Lars Dahl Warning: Undefined array key 3 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 182 Warning: Undefined array key 4 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 183 Warning: Undefined array key 5 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 184
has been using NaturePhotos since 09/29-2010
See all 67 images by Lars Dahl
Lars Dahl has written 91 comments to others users images,
and have chosen 20 images as favorites.
 
 
Fotografiet er kommet for at blive, både i mit liv og i mine omgivelser. Jeg kan dog ikke prale med mange år på bagen og referere til mig selv som amatørfotograf.

Jeg bruger en del tid på at se fotos på nettet og ser det som en personlig fotografisk udvikling. Dog vender jeg altid tilbage til Arthur Morris fotografier som han fornemt viser i hans bøger " The Art of Bird Photography "

Når jeg drister mig til at give min mening om et fotografi, skal det altid betragtes som et udtryk for min personlige mening og ikke et angreb på den pågældende author. Tager jeg fejl i min kritik, er jeg glad for konstruktiv genmæle og ser det som positivt til fælles forståelse for fotografiet.
Konstruktiv kritik på mine fotos er særdeles velkommen. Jeg ser det dog som min menneskeret at gøre indsigelser, hvis ikke jeg finder kritikken berettiget.

 
 


To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2023 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker