Warning: Undefined variable $resultat_array in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/db/mysql-funktioner_PHP72.php on line 34
Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Steen Drozd Lund Steen Drozd Lund Warning: Undefined array key 3 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 182 Warning: Undefined array key 4 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 183 Warning: Undefined array key 5 in /customers/8/f/2/naturephotos.dk/httpd.www/NaturePhotos_show_profil.php on line 184
has been using NaturePhotos since 10/07-2009
See all 454 images by Steen Drozd Lund
Steen Drozd Lund has written 116 comments to others users images,
and have chosen 778 images as favorites.
URL: http://www.steendrozdlund.com
 

AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash here.

My favorite equipment: Nikon D2X, Micronikkor 105 VR + 60mm, Nikkor 80-400 VR, Nikkor 18-35 IF ED
My favorite subjects: Jeg er "altædende" dog med macro som det foretrukne.
My favorite location: Mine egne 18 ha af Kværkeby Mose. Herudover Møn, Mols og Melby overdrev. Og så selvfølgelig Gotland og Øland

Årgang 1955.
Jeg begyndte så småt at fotografere i midten af 70’erne under biologistudiet på Københavns Universitet, og var i 1981 med til at starte BIOFOTO, danske natur- og miljøfotografers pressebureau.
Jeg startede med et Pentax MX og opgraderede i 82 til Pentax 6 X 7
Overgangen til digital teknik startede ca. år 2000 med en Nikon Coolscan og en Fuji S1 pro.
Fotograferer nu med Nikon
I 2004 lavede jeg sammen med forfatteren Lars Serritslev bøgerne ” Gyldendals guide til havens dyr” og ”Gyldendals guide til danske insekter”.
I 2011 skrev og illustrerede jeg bogen "Dagsommerfugle" på Gyldendals Forlag
Jeg er mest optaget af det macroskopiske miljø, men specielt i vinterhalvåret kan det godt gå ud over fugle og pattedyr.
I 1991 købte jeg og min kone en gård på Midtsjælland med tilhørende 18 Ha jord, der består af eng, mose og en stump ellesump/skov, så jeg behøver ikke at gå langt for at finde motiver. Matrikelarter er isfugl, rørhøg, rørdrum og indimellem lærkefalk og lille flagspætte. Der er ynglede havørn 500 m fra min jord, så den regner jeg med at lege med fra tid til anden.
Mine billeder har gennem tiden været brugt til mange forskellige ting som bøger, tidskrifter, reklamer osv, og i 2009 blev et af mine billeder af Timiankøllesværmer brugt til frimærke.
Jeg blev i 2009 optaget i Oxford Scientific Library, et verdensomspændende naturbilledbureau med hovedkontor i London.
Nuværende medlem af billedbureauerne: Biopix.dk , Biosphoto.com ( Frankrig ) Okapia.de ( Tyskland ) og www.http://universalimagesgroup.com ( Internationalt )
 
 


To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2023 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker