Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
This & That

Mindord for Kent Mossin

12/11-2021 at 14:11

Christian Harbou Christian Harbou writes::  
Kære naturfotografer,

jeg skriver til jeg for at fortælle, at en af vores venner har lukket øjnene for sidste gang. Kent Mossin, døde her i november, efter et sygdomsforløb, der både overraskede ham og udviklede sig meget hurtigt. Kents kæreste, Sigrid, har fortalt mig, at Kent ikke blev ramt af Corona, men at han døde af en sjælden form for lungefibrose, han sandsynligvis har gået med i årevis uden at tænke over sin tilstand, men som i det sidste forløb er accellereret i udvikling. Kent døde den 23 november på sygehuset med Sigrid og resten af hans familie ved sin side, men nåede inden sin død at få et sidste stort ønske opfyldt, idet en præst kom forbi og giftede ham og Sigrid.
Jeg vil altid huske Kent som et af de muntreste indslag i kommentar-sporene her på sitet. Kent forsømte ikke at give et ansporende ord med på vejen, når man prøvede at bryde sine egne rammer som fotograf. Og han forsøgte altid selv at udvikle sig. Med mere end 400 oploads og over 2500 kommentarer var han en af de mest aktive på sitet helt frem til det tidspunkt, hvor han fik diagnosticeret sin sygdom.
Ryper og lunder og strømænder på island er nogle af de fotos, jeg vil komme til at huske Kent for, og for at levere et pletskud af parrende duehøge som sit sidste billede her på sitet. Fugleinteressen førte ham i de sidste år ud på en lang række ture i felten sammen med Sigrid. Blandt andet faldt vejen forbi i deres campingvogn her på Sejerø, hvor jeg havde gået og håbet på, at de ville få mulighed for at komme igen, så jeg kunne vise ham nogle af de gode fotomuligheder på øen. Desværre blev det sidste ikke til noget, men selvom han døde alt for tidligt i en alder af bare 60 år, så fik han heldigvis sin andel af store oplevelser ude i den store natur.
Hvil i fred, Kent, det er et stort tab at du ikke er her mere.

Christian H.

Michael Hansen
#1

Commented 12/12-2021 at 12:56 by Michael Hansen

Kære alle.
Jeg har vidst hvem du var de første mange år jeg fotograferede, men kun sporadisk, for du var en mand man lagde mærke til, både fordi du var en stor mand, men også fordi du var et menneske som sagde din mening helt ærligt og uden omsvøb, en kvalitet som i mine øjne hører til det mere sjældne.

Først de sidste 3-4 år lærte jeg dig at kende, på en lidt mere privat måde, og jeg fandt hurtigt ud af at du var en meget hjælpsom, lige på, og ærlig mand. Ærlighed, uselviskhed, altid klar til at give dem du kunne lide et kram, praktiserede du ofte.... jeg har selv prøvet det nogle gange.

Jeg er derfor rigtig ked af at du ikke er blandt os mere, og at jeg ikke får muligheden for at hilse på dig i felten mere, det vil jeg savne rigtigt meget, men tilgengæld ved jeg at jeg kommer til at tænke på dig hver gang jeg er på et sted i felten hvor vi har mødtes. Ære være dit minde Kent!!!

Mine tanker går til Sigrid, brødre og familie!!!

Kh
Michael Hansen


Mads Syndergaard
#2

Commented 12/12-2021 at 21:06 by Mads Syndergaard

Det var da en smuk tanke Christian - og fine ord om et meget generøst menneske! Det var noget af en overraskelse at Kent pludselig var alvorligt syg, og ikke mindre at han ikke kom sig igen, det var jeg da sikker på at han ville. Sådan gik det ikke, og det er trist,
RIP,


Aynia Brennan
#3

Commented 01/16-2022 at 17:22 by Aynia Brennan

RIP Kent. En af "The good guys".You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2022 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker