Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos




Biological

Opskrift på bananlokning

11/02-2009 at 07:50

Jens Stolt Jens Stolt writes::  Opskrift
10 overmodne bananer moses i en spand.
Der tilsættes lidt vand og sirup og en gærkultur (bagegær er ok men protvinsgær er bedre).

Når bananerne gærer voldsomst, stoppes gæringen med tilsætning af mørk sirup.
Sådan ca 1:1 vægtmængde sirup til banan.

Blandingen kan peppes op med tilsætning af alkohol eller amylacetat.
Jeg har prøvet alt muligt, men den rå blanding virker godt nok. Det er den halvrådne, gærede spritlugt de går efter. Det er vigtigt at stoppe gæringen inden det bliver for meget til vin, bananportvin dufter ikke rigtigt.

Det er noget frygteligt klisterstads, og man får det uværgerligt på sig, så det er klogt at medbringe vand.

Smøres på solsiden af ru træstammer i øjenhøjde med en opvaskebørste eller radiatorpensel, således at duften driver med vinden ind over lokaliteten.

Man bruger ca 2 kg lokning om dagen, når man mener det alvorligt, og det kan betale sig at spørge brugsmanden om man ikke må få en kasse af hans rådne bananer. SÅ kan man også more sig over hans reaktioner, på det spørgsmål.

Det er klogt at lave lokningen 14 dage inden brug


Author: Jens Stolt


You must log in to write comments



To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2021 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker